Prijevoz drva 

Drvne strugotine, vlakna, piljevina, iverje, lišće, drveni ugljen, sječka, korijenje, cjepanice ... Pojedinačno su male težine. Prikolica je ubrzo puna iako još nije utovarena maksimalna dopuštena težina. Smatramo da je to šteta.
 

Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu uvijek ćete postići maksimalni volumen koji odgovara zakonskim propisima. Standardno isporučujemo 95 m³ tovarnog prostora 13,6 m dužine i 4 m visine. Unutar tih dimenzija to se može povećati do 105 m³. Još veći volumen možete postići kombinacijom prikolice za motorno vozilo. Npr. u skladu s njemačkim propisima od maksimalnih 18,75 m dužine i 4 m visine može se postići volumen od 112 m³. Kontaktirajte našeg zastupnika za informacije o maksimalnom zakonski dopuštenom volumenom u vašoj regiji.

Važnu prednost naših jedinstvenih poluprikolica s pokretnom podnicom ne čini samo veliki volumen, već i mogućnost kombiniranja povratnog transporta. Na primjer, u tvornicu panel-ploča dovozite piljevinu, a iz tvornice preuzimate nakon toga gotove panel-ploče. Ili u tvornicu papira prevozite drvenu sječku a iz tvornice preuzimate role novog papira ... Mogućnosti su beskrajne.
 

Naš zastupnik:

 

MITAS MOBILIS d.o.o.
Kreše Golika 5B
HR-10090 Zagreb

+385 1 2315 251
+385 1 2325 564
www.mitas.hr
info@mitas.hr

 

 

Kontaktirajte

 Brochure

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broschüre