Komadna roba

 

Velika prednost poluprikolice s pokretnom podnicom je ravna tovarna površina. Tako na lak način možete utovariti sve vrste komadne robe. Izvrsno za prijevoz kao povratni teret. Dakle, lakša zarada!

Na primjer, u tvornicu dovozite sirovinu u rasutom stanju, a iz tvornice preuzimate nakon toga gotovi proizvod. Npr. dovozite piljevinu i odvozite panel-ploče, ili dovozite stari papir a odvozite nove role papira, itd ... Pomoću sustava pokretne podnice lako ćete utovariti paletiranu robu. Podnica može izdržati kretanje utovarnog stroja/viličara. Na taj način možete uvijek s lakoćom utovarivati i istovarivati komadnu robu. 

 

Ako redovito prevozite komadnu robu, u ponudi imamo poluprikolice s bočnim vratima. S bočnim vratima komadnu i paletiranu robu utovarujete još lakše. Dostupni su različiti modeli. Pogledajte fotografije ili kontaktirajte našeg zastupnika za podatke o ostalim mogućnostima.

Daljnje opcije za prijevoz komadne robe su hidraulična utovarna platforma, karike za učvršćivanje tereta, palete, rampa za tovarni stroj i još puno toga. Fotografije i video u nastavku daju dobar uvid u beskrajne mogućnosti.

 

Naš zastupnik:

 

MITAS MOBILIS d.o.o.
Kreše Golika 5B
HR-10090 Zagreb

+385 1 2315 251
+385 1 2325 564
www.mitas.hr
info@mitas.hr

 

 

Kontaktirajte

 Brochure

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broschüre