Prijevoz otpada


 

Za prijevoz otpada potrebna vam je poluprikolica čvrste konstrukcije. Tvrtka Knapen Trailers to zna bolje od drugih već više od 34 godina. Kao apsolutno vodeća tvrtka na tržištu nudimo vam najprikladniju poluprikolicu dostupnu na tržištu.

 

S poluprikolicom s pokretnom podnicom možete primiti više tereta. Sustav pokretne podnice omogućuje vam sabijanje tereta. Osim toga naše poluprikolice imaju manju vlastitu težinu, stoga mogu biti više opterećene..

Specijalno za prijevoz otpada isporučujemo različite opcije: hidraulička stražnja vrata, automatski krov, klizne pregrade unutar prikolice, opremu za vuču, visokotlačni čistač tako da odmah možete utovariti povratni teret, sajlu za zaštitu bočne stijenke i još puno toga. Fotografije i video u nastavku daju dobar uvid u beskrajne mogućnosti.

Zbog lake dostupnosti otpad je izvrstan proizvod za utovar kao povratni teret. Na odlasku obavljate dakle vaš redoviti prijevoz, a na povratku prevozite otpad. To je još jedna prednost za iskoristivost vašeg vozila.

 

Naš zastupnik:

 

MITAS MOBILIS d.o.o.
Kreše Golika 5B
HR-10090 Zagreb

+385 1 2315 251
+385 1 2325 564
www.mitas.hr
info@mitas.hr

 

 

Kontaktirajte

 Brochure

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broschüre