Prijevoz u poljoprivredi


 

Zahvaljujući velikom volumenu i maloj vlastitoj težini naše poluprikolice s pokretnom podnicom vrlo su prikladne za sav vaš transport u poljoprivredi. 

 Posebna prednost naših poluprikolica s pokretnom podnicom je ta što se bez problema mogu istovarivati na neravnom terenu. Na primjer, ako je kolnik iznad razine poljoprivredne površine, kiper u takvom nakošenom položaju ne može istovariti teret. S našim poluprikolicama to je vrlo lako.

Kao apsolutni broj 1 u Europi isporučujemo razne opcije prikladne za transport u poljoprivredi. Silos za istovar sjemena, stražnja hidraulička vrata, oprema za uzgoj šampinjona, uklonjiva gornja ploča za utovar bala slame, oprema za vuču, ujednačeno radno osvjetljenje, oprema za sakupljanje stočne hrane neposredno nakon istovara, upravljačke osovine koje omogućuju okretanje unutar malih farmi i još puno toga. Fotografije i video u nastavku daju dobar uvid u beskrajne mogućnosti.

A između sezona vaša poluprikolica ne mora mirovati. Tada jednostavno transportirajte druge proizvode poput drva, otpada ili komadne robe

 

Naš zastupnik:

 

MITAS MOBILIS d.o.o.
Kreše Golika 5B
HR-10090 Zagreb

+385 1 2315 251
+385 1 2325 564
www.mitas.hr
info@mitas.hr

 

 

Kontaktirajte

 Brochure

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Broschüre